Bokrelease för Dansmeditation av Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam

06 september 2019

Arr: Dansmeditation Produktion Väst AB

Tid 18.00. Fri entré

Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation – en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen.

Om boken

Dansmeditation – hjärtvägen och meditationsvägen i förening (Visto Förlag 2019) är både en övningsbok och ett utforskande av fri dans och meditation över tid och rum. Den ger en inblick i de fyra elementen, chakrasystemet och det mänskliga energifältet som en väg till bättre hälsa, andlig visdom och förmåga att leva sin fulla potential. Genom ett pärlband av berättelser om banbrytande pionjärer som gått före och visat vägen guidas läsaren till nya fria dans- och rörelsemetoder av idag. Det är en inspirerande och spännande bok om livets mysterium som ger vidgade vyer, fördjupning och nya perspektiv på vad fri dans och meditation kan vara i vår samtid. Boken ges ut av Visto förlag.

Boken inkluderar texter om Isadora Duncan, Anna Halprin, Gurdjieff, Osho, Gabrielle Roth, Jerzy Grotowski och många fler. Boken inkluderar även intervjuer och texter med bland annat Ya’Acov Darling Kahn, Susannah Darling Khan, Vinn Arjuna Marti, Andrea Juhan, Jacqueline Maria Longstaff, Sumito Ögaard, Hari Om, Åsa Kullberg, Marie Milling, Maria Mohoni Sacha (f.d. Koziomtzis) och många fler.

Kvällen börjar kl 18.30 med författarsamtal och bokuppläsning. Därefter mingel, boksignering och givetvis dans, mycket och härlig dans där du får möjlighet att dansa din egen dans på ditt eget sätt!

Boken kommer att säljas till releasepris på plats för 150 kr. Betalning kontant eller swish. Boken kan därefter köpas i din lokala bokhandel eller via nätbokhandeln som bokus.com, adlibris.se, Visto Förlag eller vår webbshop.

Om författarna

Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam har studerat fri dans och meditation med lärare som kombinerar västerländsk psykologi och österländsk filosofi samt shamanism.

Eva-Lotta har sin bakgrund inom konst, kultur och mänskliga rättigheter. Hon är författare till spänningsromanen Tranornas dans (2015).

Per har sin bakgrund inom socialt arbete, psykoterapi och fysisk teater. De är grundare till metoden Dansmeditation och driver tillsammans kursverksamheten med samma namn. De är bosatta i Göteborg.

Sprid gärna till alla som du tror har glädje av detta!
Varmt välkomna!

 

Tid: kl. 18.00–22.00 fredagen den 6 september 2019

Anmälan: info@dansmeditation.se. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 31 augusti 2019

Facebookevent hittar ni här.

 

Arrangör: Dansmeditation Produktion Väst AB

För mer information:
Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam
Dansmeditation Produktion Väst AB
Telefon 0727-448016
E-post info@dansmeditation.se
Webbplats: www.dansmeditation.se