Bräcklighet i pandemins tid

10 oktober 2021, kl: 16:30

Arr: Textival

Karin Brygger, författare, poet och redaktör för antologin Trettiofem röster om Covid-19 (Korpen förlag) samtalar med Pernilla Glaser, kring temat bräcklighet i pandemins tid. Pernilla Glaser är författare, förändringsledare och lärare på Konstfack. Hennes författarskap består av både dramatik och flertalet romaner; bland andra Robson, (1995), Om Natten (2004) och senaste Godhetsbrigaden (2019). I år är hon bland annat aktuell med sin essä ”Konsten att hoppas” i Trettiofem röster om Covid-19. Antologin handlar om pandemin, dess följder och den oro den sprider, om vardagen under de restriktioner den påtvingar oss och, slutligen, om konstens förmåga att både dokumentera och lindra mänskligt lidande.

Boka din biljett här:
https://billetto.se/…/samtal-och-lasning-bracklighet-i…

Textival Litteraturfestival 2021 ”Var i helvete är mina pengar?” undersöker litteraturens relation till, och samtida gestaltningar av, arbete i vid bemärkelse. Programmet består utav fyra dagar fyllda med samtal, läsningar, föreläsning, konst och musik med författare, poeter, kulturskribenter, konstnärer och artister från Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Självklart följer och respekterar vi restriktionerna kring COVID-19. För att Textival Litteraturfestival skall vara den fantastiska (och säkra) plats som alltid, behöver du i år föranmäla dig via biletto för att säkra din plats till vårt program. Varje programpunkt har 25 bokningsbara platser. Vi uppmanar också alla till att stanna hemma vid minsta symtom.

Läs hela programmet för Textival Litteraturfestival 2021 här:
https://www.textival.org/program-1

Textival Litteraturfestival 2021 är ett arrangemang av Textival med stöd av Kulturrådet, Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen, ABF, Svenska Akademien, Fondet for Dansk-Svensk Samarbejde och Goethe-Institut Schweden mfl.