c/o Angereds bokmässa: samtal med Zac O'yeah

22 september 2018

Arr: Göteborgs Litteraturhus

Göteborgs Litteraturhus är stolta och glada över att vara med på första upplagan av Angereds bokmässa den 22 september! Vi kommer finnas på plats hela dagen för att prata med besökare och ta del av det spännande programmet. Vi presenterar även ett samtal mellan författaren Zac O’Yeah och Olav Fumarola Unsgaard, programansvarig på Göteborgs Litteraturhus: Gautampuri- Angered- Göteborg. Tur och retur

Finska, svenska eller engelska? Finne, indier eller svensk? Författaren Zac OÝeah rör sig mellan olika platser och skilda språk. Blandar, mixar och skapar nytt. Platser och städer flyter ihop och korsbefruktar varandra. Hur går det till?

Zac OÝeah i samtal med Olav Fumarola Unsgaard, programansvarig Göteborgs litteraturhus.

Zac O’Yeah är författare, musiker och kulturskribent. Född i Finland, uppvuxen i Göteborg och sedan flera bosatt i den sydindiska staden Bangalore. Har bl a skrivit kultboken Tandooriälgen, den augustprisnominerade biografin Mahatma om Gandhi samt medverkat i boken Finnjävlar. Aktuell med deckaren Den tropiske detektiven som blivit vida hyllad som en förnyare av den indiska deckarlitteraturen. Snart släpper hans nya band The Ändå singeln ’Yes’.

LÄS PROGRAMMET FÖR ANGEREDS BOKMÄSSA HÄR!