CG Jungföreningen i Göteborg 25 år!

13 oktober 2018

Arr: CG Jungföreningen

CG Jungföreningen i Göteborg fyller 25 år! Det firar vi lördagen den 13 oktober med föreläsningar, samtal med veteraner i föreningen och fest med buffé och underhållning – kl 12.30 öppnar dörrarna. Välkomna!

 

PROGRAM
:
Rigmor Robèrt, analytisk terapeut  utbildad i Junginstitutet i Zürich, läkare och författare, talar med oss om drömmar från kl. 13.00.

Harri Virtanen, Finland,  analytisk terapeut, professor i dramaturgi och ekopsykolog, föreläser om Skuggan i vår tid ca 15.15.

Därefter följer ett samtal om händelser och erfarenheter som gjorts under CG-Jungföreningens 25 år. Buffén senare (ca 17.30) är en favorit i repris! – en libanesisk vegetarisk buffé, under vilken vi även bjuds på musik: 


Ellen Pontara frilansar som sångerska/flamencosångerska, musiker och pedagog.  Hon har under många år bedrivit nära samarbete med flertalet flamencomusiker/dansare i Sverige. I september 2017 släppte hon sitt första soloalbum som flamencosångerska, Entre dos Mundos.

Emil Pernblad lanserade sitt album ”Calma” (rofylldhet) i maj i år på Kronhuset i Göteborg. Flamenco lyser igenom och Calma utstrålar en känsla av samhörighet, det mänskliga, hav och vatten. 

Priset för jubileumsdagen blir 150 kr för medlemmar och 200 kr för övriga. Priset inkluderar föreläsningarna, fika mellan föreläsningarna samt buffé. Anmäl er till buffén senast 7 oktober (meddela ev. allergi). Skicka er anmälan till goteborg@jungstiftelsen.se

Betalas med kontanter eller Swish vid entrén.