Finner du mig? Release för Stina Sundlings nya roman

19 oktober 2021, kl: 18:00

Arr: Hoi förlag/ Stina Sundling

Det där med att känna osäkerhet kring sin identitet och sin livsstil. Får det bara höra ungdomstiden till?

Efter otaliga misslyckade dejter är det slutligen en pandemi som sätter stopp för Stillas jakt på kärlek. Nåja, nästan. Året är 2020, livet är kaos och ensamheten ett faktum. Men det mänskliga behovet av att känna hud mot hud – om så bara i en kram – är påtagligt. Att leva utan det vi tog för givet visar sig vara svårare än väntat. Samtidigt vill Stilla inte fortsätta på den inslagna väg där hon snubblat och rasat fram. Längs den vägen har hon ramlat omkull, rent av blivit nersparkad, men hon har inte förmått byta riktning. Ett märkligt möte berör Stilla på djupet. Hon inser att hon måste lyssna till sitt inre och rasera de murar hon har byggt ända sedan hon var en liten flicka. Det kommer att göra ont. Men det är något hon måste gå igenom för att finna det hon söker.
Finner du mig? är den fristående fortsättningen på Söker du här? Böckerna handlar om en mogen kvinnas sökande efter kärlek i en samtida dejtingvärld, skildrat med både humor och svärta.

Stina Sundling föddes 1964 i Göteborg där hon idag jobbar på universitetet som områdeschef med en doktorsexamen i sociologi i bagaget. Hon har ett stort intresse för dans, musik, estradpoesi och styrkesport. Stina har dansat hip-hop i final i TV3:s program Talang, har tre EM-brons i styrkelyft och rappar kring teman som återkommer i hennes romaner. Finner du mig? är hennes andra skönlitterära bok efter debuten Söker du här?

Förlag: Hoi Förlag
Formgivning omslag: Cornelia Runehammar

18.00 – Dörrarna öppnas (endast förbokade platser)
18.30 – 19.00 Stina Sundling berättar om sin bok genom att framföra ny musik (sång/rap)
19.00 – 21.00 Musikframträdande av vänner inom musikkollektivet All My Friends Are Stars

OBS! Begränsat med platser, vid intresse kontakta stinasundling.gbg@gmail.com