Göteborgs romanfestival 21 oktober: Skymningszoner & Antiken

21 oktober 2020

Arr: Skrift

Tid: 19.00-21.00. Ett fåtal publikplatser finns. Obligatorisk föranmälan. Sänds via Facebook.

 

19.00 – 19.45  Skymningszoner

Skymningzoner är Aleksander Motturi och Andrzej Tichý första gemensamma roman. Möt dem i samtal med Martin Engberg.

20.00 – 21.00 Bärarna

OBS! P.g.a sjukdom är det oklart om detta samtal kommer att kunna hållas. Vi kan komma att göra samtalet i ett annat format eller vid ett annat tillfälle. Så snart vi vet återkommer vi med ny information.

 

”Antiken är en roman om tillhörighet, sexualitet, tabu, familj och besatthet” står det i förlagspresentationen om Antiken, Hanna Johanssons debutroman. Möte henne i ett samtal med Martin Engberg om en bok om ett triangeldrama mellan tre kvinnor. En bok som enligt en kritiker ”upplöser sexualitetens skenbara enkelhet.”

Det här arrangemanget är en del av Göteborgs Romanfestival. Hela kvällen kommer att sändas på Facebook i realtid och med en begränsad publik i lokalen. Länk till sändningen läggs upp ca 10 min före start.

Gäster är välkomna! Eftersom antalet platser är begränsat är föranmälan obligatorisk. Anmäl via mejl till Engberg.martin@gmail.com Det finns 20 platser och först till kvarn gäller.

Göteborgs romanfestival genomförs i samarbete med Göteborgs Litteraturhus och Folkuniversitetet Göteborg, och med stöd av Göteborgs Stad, Svenska Akademien och Statens kulturråd. Vi tar inget inträde, men uppskattar donationer för uteblivna biljettintäkter på grund av Corona (förslagsvis 90:-/person). Swisha till 123 116 97 54

Observera att romanfestivalen pågår under fyra kvällar. 14 oktober, 15 oktober, 20 oktober, 21 oktober. Sändningen börjar 20.00. Om du besöker oss på plats, vänligen kom senast 19.45.

Göteborgs romanfestival genomförs i samarbete med Göteborgs Litteraturhus och Folkuniversitetet Göteborg, och med stöd av Göteborgs Stad, Svenska Akademien och Statens kulturråd. Livesändningen görs med stöd av Nätverkstan och streamingproducent Leif Eriksson.
Varm välkomna!

Foto av Hanna Johansson: Lisa Thanner