Göteborgs Romanfestival 14 oktober : I huvudet på förläggaren / I huvudet på författaren

14 oktober 2020

Arr: Skrift

19.00 – 19.45 I huvudet på förläggaren

Många drömmer om att få sitt bokmanus utgivet. Men hur tänker förlagen? Möt förläggarna Tove Leffler (Atlas) och Anders Teglund (TEG publishing) i ett samtal om vilka manus som väcker deras intresse och varför.

19.45 – 20.00 Litteratur som text

Kvällen förgylls med två inslag av komikerna Anton Hellström och Ossian Mellin.

20.00 – 20.45 I huvudet på författaren

Det kommer en ständig strid med böcker om skrivandet. Hör författaren Elin Boardy prata om några av dessa tillsammans med Mattias Hagberg och Martin Engberg.

20.45 – 21.00 Litteratur som text (del 2)

Kvällen förgylls med ytterligare ett inslag av komikerna Anton Hellström och Ossian Mellin.

Det här arrangemanget är en del av Göteborgs Romanfestival. Hela kvällen kommer att sändas på Facebook i realtid och med en begränsad publik i lokalen. Länk till sändningen läggs upp ca 10 min före start.

Gäster är välkomna! Eftersom antalet platser är begränsat är föranmälan obligatorisk. Anmäl via mejl till Engberg.martin@gmail.com Det finns 20 platser och först till kvarn gäller.

Göteborgs romanfestival genomförs i samarbete med Göteborgs Litteraturhus och Folkuniversitetet Göteborg, och med stöd av Göteborgs Stad, Svenska Akademien och Statens kulturråd. Vi tar inget inträde, men uppskattar donationer för uteblivna biljettintäkter på grund av Corona (förslagsvis 90:-/person). Swisha till 123 116 97 54

Observera att romanfestivalen pågår under fyra kvällar. 14 oktober, 15 oktober, 20 oktober, 21 oktober. Samtliga kvällar börjar en sändning kl 19.00. Om du besöker oss på plats, vänligen kom senast 18.45. Observera att de flesta kvällar innehåller flera samtal.

Göteborgs romanfestival genomförs i samarbete med Göteborgs Litteraturhus och Folkuniversitetet Göteborg, och med stöd av Göteborgs Stad, Svenska Akademien och Statens kulturråd. Livesändningen görs med stöd av Nätverkstan och streamingproducent Leif Eriksson.
Varm välkomna!