Klubb Söndag ger plats åt erotiken!

20 mars 2016

Arr: Göteborgs Litteraturhus

EROTISK LITTERATUR
-uppläsning och workshop-

Vi börjar med en uppläsning där olika röster ger plats åt både välkända verk och mindre etablerade författare. Vi läser utdrag och delar med oss våra erotiska litteraturtips.

Vid 17.00, efter en kort paus, kör vi en frivillig skrivarworkshop. Under workshopen ger vi utrymme åt att diskutera det erotiska skrivandet: Hur kan det se ut? Varför intresserar det oss?
Alla tips och funderingar är välkomna!

Vi gör även skrivövningar med inspiration av både text och bild, där den som vill får dela med sig sin text till resten av gruppen. Workshopen är till för att prova sig fram och undersöka hur erotisk text kan se ut där och då, alla är välkomna och det finns inga krav på tidigare skriverfarenhet!

Tid: 16-19

Fritt inträde
Fika (även veganskt) till självkostnadspris, som vanligt.

Uppläsningen och workshopen leds av Hanna Hymna, Jenny Forslund Wilstrand och Emma Pemberton, tre författare/porraktörer/skribenter som vill sprida den erotiska kreativiteten.

Varmt välkomna!

Se även Klubb Söndags Facebooksida


KLUBB SÖNDAG är en ny scen, ett litteraturkafé på Göteborgs Litteraturhus. Vi från Klubb Söndag vill ge rum åt nya röster på den göteborgska litteraturscenen. Därför startar vi ett litteraturkafé varje söndag eftermiddag.

Med fokus på blandade uttryck och en hög ambitionsnivå vill vi med Klubb Söndag vara med och skapa en scen och ett sammanhang för etablerade och icke-etablerade litterära utövare och arrangörer. Här har du möjlighet att få testa, utmana och utforma litteraturens sceniska möjligheter på stadens nya, centrala rum för litteratur.