Kör-workshop

29 oktober 2021, kl: 09:30

Arr: Bo Ejeby Förlag

Vi bjuder in till en workshop för körledare och körsångare fredag 29 oktober i Göteborg.

Välkommen att sjunga med tre av Sveriges främsta körledare – Gunnar Eriksson, Karin Oldgren och Gunno Palmquist – under en heldag. Lär känna musik ur förlagets utgivning och möt några av tonsättarna som presenterar sin musik. Ett tillfälle för fördjupning, improvisation och musikalisk samvaro. De tre workshopledarna utgör också juryn i förlagets kompositionstävling. Vi kommer att få pröva på några av de ännu outgivna tävlingsbidragen. Dagen avslutas med en presentation samt tillkännagivande av vinnarna i kompositionstävlingen.

Anmälan: www.trippus.net/korworkshop29okt
Sista anmälningsdag är 26 oktober.

Deltagaravgift: 400 kr. I avgiften ingår alla noter samt fika.

Evenemanget vänder sig till dig som är körledare eller notläsningskunnig körsångare. För allas säkerhet ser vi gärna att alla deltagande är fullt vaccinerade mot Covid-19 samt känner sig helt friska vid dagen för evenemanget.

Denna workshop arrangeras med anledning av Bo Ejeby Förlags 30-årsjubileum. Missa inte heller fortsättningen på firandet: lördag 30 oktober dyker vi ner i två musikaliskt ackompanjerade seminarier på temat improvisation resp. biografiskrivande.

I samarbete med Körcentrum Väst och Förlagshuset i Göteborg. Med stöd från Västra Götalandsregionen.