Kultur åt Alla bjuder in

04 september 2017

Arr: Kultur åt alla

Kultur åt Alla bjuder in till medlemsmöte
Måndag den 4 september 17.30-19.00
Fri entré

Kultur åt Alla är ett nystartat nätverk som kämpar för rätten till en plats i staden för alla som utövar kultur, och välkomnar alla som vill engagera sig för ett fritt och varierat kulturliv.

Många som idag sysslar med kultur i Göteborg känner igen sig i bilden av en stad med allt färre lokaler till allt högre hyror, och kommunpolitiker som är mer intresserade av att kulturen ska stödja deras politik än av en kulturpolitik värd namnet. Tillsammans kan vi vända utvecklingen!

I juli skrev Kultur åt Alla en debattartikel i GP till försvar för det fria kulturlivet på Karlaplatsen på Lindholmen som blev något av en snackis.

Framöver siktar vi på att arrangera ett samtal med alla inblandade aktörer. Så kan Kultur åt Alla verka för att föra upp kulturpolitiska frågor i Göteborg på agendan, bilda opinion och agera.

Dagens möte syftar till att samla så många engagerade kulturaktörer som möjligt i Göteborg och konkretisera nätverkets form och syfte. Vilka medlemmar har vi, vad har vi för resurser, vad vill vi arbeta med fortsättningsvis – och hur?
Varmt välkomna!

Dagordning kommer inom kort.

Facebookevent
Besök gärna vår Facebooksida