INSTÄLLT Kvinnlig Prioritet presenterar:

08 mars 2018

Arr: Kvinnlig prioritet

Page Of Mind

 

Saknar du också en feministisk dagstidning med fokus på psykisk ohälsa? Ingen fara; för nu startar Kvinnlig Prioritet Page Of Mind (P.O.M); en feministisk dagstidning med särskilt fokus på kvinnor i psykosocialt utanförskap.

 

Fira internationella Kvinnodagen med Kvinnlig Prioritet på Göteborgs Litteraturhus! Var med om den första officiella förhandstitten av Page Of Mind och en inspirerande kväll fylld med panelsamtal, talare och underhållning.

Kom, mingla och fira startskottet för en ny kraftfull rörelse av och för unga kvinnor i psykisk ohälsa!

Den ideella föreningen Kvinnlig Prioritet verkar för unga kvinnor i psykisk ohälsa, utanförskap och eller samsjuklighet. För Kvinnlig Prioritet är ett prioriterat verksamhetsmål att forska och verka som en form av informations och media verksamhet för målgruppen, för att följa detta verksamhetsmål presenterar Kvinnlig Prioritet därför nu Page Of Mind; en feministisk dagstidning som produceras, editeras och skapas av och för målgruppen unga kvinnor i psykisk ohälsa, utanförskap och eller samsjuklighet. Varje nummer av P.O.M utgår ifrån ett utvalt tema eller fokus och innehåller allt från biblioterapi och mindfulness till intervjuer och reportage. En stor del av P.O.Ms innehåll består av ett helt fritt forum; här får individer möjligheten att göra just sin röst hörd!

Så kom, och var en av de första att få se och stötta denna unika insats för unga kvinnor i psykosocialt utanförskap!Eftersom Kvinnlig Prioritet vill göra P.O.M tillgänglig för så många som möjligt, kommer tidningen vara gratis för prenumeranter och istället finansieras genom driftstöd, annonsering och samarbeten med andra aktörer, organisationer och institutioner.

Torsdag 8 mars 17:00–20:00
Välkommen!

 

Kostnad: Fri entré. OBS! Begränsat antal platser. Föranmälan krävs och görs till: info@pageofmind.se senast den 2 mars.

Mer information om programmet tillkommer. Med reservation för ändringar.