Nu kommer Björnen!

02 november 2017

Arr: Filter

Välkommen på releasefest med Mattias Göransson

 

Torsdag den 2 november, från kl 18.00

Offside Press och Filter släpper Mattias Göranssons bok Björnen kommer! Om ryssrädsla, mönsterseende och militära misstag. Klockan 18.30 intervjuas Mattias Göransson och en av bokens källor av SVT Uppdrag Gransknings Fredrik Laurin.

Du bjuds på välkomstdryck och lättare tilltugg, och kan köpa boken till releasepris.

Anmäl dig senast måndag den 30 oktober till hanna@offsidepress.se

OM BOKEN:
Med hjälp av tidigare hemligstämplat material och helt nya fakta från högt uppsatta källor inom bland annat Försvarsmakten, säkerhetspolisen och Sveriges politiska ledning reder Mattias Göransson i Björnen kommer! ut vad ryssarna gjort mot oss förr och nu men framför allt vad de bevisligen inte har gjort och gör. Författarens jakt på sanningen leder till en lika skrämmande som tragikomisk resa bland spökraketer, pruttande sillar och periskopsjuka marinofficerare.

Björnen kommer! lyfter också fram den psykologiska forskning som förklarar varför uppskrämda människor har så svårt för att tänka klart, och varför just militären utgör den perfekta miljön för hjärnspöken och snedtänkta slutsatser. Som läsare får du verktyg för att skilja relevant information från propaganda och rena bedrägerier.

Författaren Mattias Göransson är chefredaktör för magasinet Filter och har belönats med bland annat Stora journalistpriset och Sveriges tidskrifters Stora pris.