Projektpresentationer Kulturverkstan 18

07 januari 2019

Arr: Kulturverkstan

Tid: 17.15- 20.00, Fri entré.

 

Kulturverkstan i samarbete med Litteraturhuset välkomnar er till en kväll full av inspirerande presentationer och möten!

På scen står:

PROJEKTGRUPP LUNDBY
En undersökning kring tillgången på lokaler i en förändrande stad. Hur får kultur plats i stadsutvecklingen?

PROJEKTGRUPP LEK PÅGÅR
Ett projekt på uppdrag av Play Without Borders där vi utformat ett koncept för hur lek kan främjas i Göteborg. På ovanliga sätt och på ovanliga platser.

PROJEKTGRUPP MITT STÄLLE
Mitt Ställe och är en fotoutställning som beskriver vad Blå Stället har betytt, betyder och kan komma att betyda för människor i framtiden.

PROJEKTGRUPP KULTURLABBET
Kulturlabbet är en daglig verksamhet som vänder sig till personer med intellektuella funktionsvariationer. Vårt uppdrag har varit att stärka deras konstnärliga verksamhet genom att ha skapat en hemsida, vidareutvecklat sociala medier samt engagerat oss i Musikhjälpen 2018.

PROJEKTGRUPP KULTURTEMPLET
Ett projekt som på uppdrag av Jorge Alcaide undersökt kopplingar mellan kultur och hälsa/välbefinnande i användandet av Kulturtemplet; en inaktiv vattenreservoar i Majorna. Vi presenterar resultatet av referensgrupper, en kulturfestival samt gruppens egna tankar och idéer kring denna unika plats.

PROJEKTGRUPP KONFERENSRUMMET
Vi har skapat en podcast där vi undersöker professionella konferenskoncept. På uppdrag av Akademin Valand, som står värd för en internationell fotografisk konferens år 2020, har vi utmanat traditionella ansökningsförfaranden, presentationsteknik, fysiska förutsättningar och nätverkande

Vi utlovar härlig stämning, trevlig miljö och såklart goda tilltugg!

VÄLKOMNA!

https://www.natverkstan.net/avdelning/kulturverkstan/