release för Jag dör hela tiden

29 augusti 2023, kl: 18:00

Arr: Sanna Nässén

Välkommen till mingel, samtal, uppläsning, signering, försäljning och firande av boken Jag dör hela tiden.

Jag dör hela tiden är en roman om kärlek, kris och utveckling och ges ut på Idus förlag. Den är skriven på självbiografisk grund av debuterande författaren Sanna Nässén. Den handlar om en kvinna som har allt hon någonsin önskat, men som ändå kämpar med en inre tomhet och stress. Förändringen kommer från ett oväntat håll. Det är cancer.

– Diagnosen ställer en spegel framför romanens huvudperson och hon tvingas att se sig själv. Hon kan inte längre fly från saker hon behöver ta tag i och hon behöver tänka nytt och göra annorlunda, säger Sanna Nässén.

Med öga för tillvarons talande detaljer och en blandning av ärlig realism och poetiskt utforskande ger hon oss en berättelse som ifrågasätter, ger nya perspektiv och hopp där det är som mörkast. Med romanen vill Sanna Nässén lyfta stressen och kraven på kvinnor idag och vad det innebär att vara sjuk och försöka bli frisk i dagens samhälle. Det är inte en berättelse om kamp och strid mot en sjukdom utan en roman som utforskar en mjukare väg till styrka än prestationens falska löften om förlösning