Release för Sensommarserenader

16 juni 2023, kl: 17:00

Arr: Sylvia Lidén Nordlund, Amadora books & consulting

Välkomna på releasemingel för Sensommarserenader. Under minglet bjuds på bubbel, tilltugg, författarsamtal och givetvis bokförsäljning till releasepris! Sensommarserenader är en berättelse om längtan, om hemligheter som kommer i dagen och om oväntad kärlek. En härlig och gripande feelgood som kommer att finnas kvar hos läsaren länge.

Vad handlar Sensommarserenader om? En morgon, då tristessen och ensamheten känns mer oöverstiglig än vanligt, får Stella Åström en idé – att arrangera en ”må bra”-kurs på Pensionat Pensé i Göteborgs skärgård. Hon är euforisk då hon bokar pensionatet, men vad har hon egentligen gett sig in på? Kommer de sex kursdeltagarna att fungera tillsammans? Ruben som vill återfå närheten till sin dotter, men inte längre tror sig vara värd att älskas. Ellen som behöver hitta nyckeln till vuxenlivet och sluta förlita sig på sin storasyster. Max som måste fatta livsavgörande beslut om framtiden med flickvännen.

Röster om boken:

Utsökt feelgoodroman om oväntade möten, vänskap över generationsgränser och att hitta äkta kärlek. Charmig underhållning med en ton av allvar!
Brijreads, bokbloggare

Sensommarserenader är en relationsroman med stort R. Så spännande att få följa de olika huvudpersonerna och se hur de kommer till olika insikter om sig själva.
Sofiasbokhylla, bokbloggare

SYLVIA LIDÉN NORDLUND är född i Göteborg och bor kvar mitt i den pulserande stadskärnan. Något som hon älskar, liksom att möta människor och få ta del av deras liv. Sylvia vill beröra sina läsare och skriver med viss svärta om inre ensamhet, längtan och vägskäl i livet, men alltid med hoppfulla slut. Flera av Sylvias noveller har varit med i antologier. Hon har även skrivit en vardagsnära trilogi om förskolläraren Mias yttre och inre resa. Sylvia har länge arbetat med relationer i olika former, men numera ligger tyngdpunkten på författarskapet. Sensommarserenader är den första delen i Blomsterö-serien.

Läs mer: www.sylvialidennordlund.se
Anmälan senast 12/6 till sylvia@sylvialidennordlund.se
Varmt välkomna!