Release för Sida vid Sida

12 november 2023, kl: 18:30

Arr: Liv Pierrou

Välkomna till release för debutromanen Sida vid Sida av Filippa Pierrou!

Det blir en härlig kväll med mingel, signering, skumpa och livemusik! Drop-in från 18:30. Romanen kommer finnas att köpa på plats för rabatterat pris!

Om romanen:

Veronica Hillman släpps från fängelset efter att ha avtjänat tio år för mordet på sin man, polisen Jonas. Hon återvänder till byn och huset där de bodde för att träffa sin nu fjortonåriga dotter Lo. Veronicas återkomst skapar en dominoeffekt bland de anhöriga i den sovande byn och dolda hemligheter stiger upp till ytan. Lo bor numera hos Jonas bror Morgan och hans fru Emily, som ser henne som sin egen dotter och inte har några planer på att släppa henne ifrån sig. Och på den nedläggningshotade tidningen ser chefredaktören en chans att höja läsarsiffrorna. Hon ger den desillusionerade journalisten Martin uppdraget att skriva om Veronica och få mördarens bekännelse. En häxjakt startar. Men sanningen är inte vad den verkar och frågan är vem som egentligen är skyldig till vad?

Om författaren:

Filippa Pierrou (född Stockholm med rötter i Gävle) är författare, filmare och konstnär. Hon har skrivit manus och regisserat ett flertal tv-serier och en julkalender. Hon har också arbetat som krönikör och litteraturkritiker för Arbetarbladet i Gävle och skrivit flera noveller publicerade i dagspress.