Releasefest för Allt det du måste

26 augusti 2017

Arr: Amadora Books & Consulting

Välkomna på release för romanen Allt det du måste. Under kvällen bjuds på bubbel, diverse smårätter, uppläsning och kanske något mer … och givetvis bokförsäljning till releasepris!

Lördag den 26 augusti mellan 18-23

 

Allt det du måste (som ges ut av Förlagshuset Siljans Måsar) berättar om hur Mia anpassar sig till allt och alla tills det en dag brister, och så småningom inser hon att det finns bara en sak hon egentligen måste. Mia fyller snart fyrtio och lever ett vanligt liv, men ett liv som behöver förändras. Hennes höga ambitioner gör att hon kommit på kant med en äldre kollega på förskolan där de arbetar. Försåtlig mobbning och utfrysning tar vid och trappas snart upp.

Prövningarna tvingar Mia att stanna upp och se över allt hon tror att hon måste. Serena, väninnan och ljuspunkten, ger henne en matlagningskurs och en bok i present. Mannen Mia möter på kursen och visdomsorden hon hittar i boken, blir ögonöppnare som för henne till en punkt där det inte längre finns någon återvändo till hennes gamla liv.

 

Röster om boken:

En inträngande psykologisk roman om hur instängdhet i egna rädslor och krav förbyts i insikter som leder till inre och yttre frihet.
Eva Swedenmark författare

”Trots att den tar upp en del jobbiga känslor och situationer så känns den hela tiden luftig och lätt att läsa. Det här är första delen i vad som ska bli en trilogi om Mia och hennes utveckling och det verkar som hon har mycket nytt och omtumlande att se fram emot i kommande böcker.
Vargnatts bokhylla

”En av böckerna jag läst under #läsalotsommar17 är Allt det du måste, som handlar om Mia som är förskollärare och mobbad på jobbet. Viktigt ämne! Extra plus för att den utspelar sig i Göteborg, dessutom i mina gamla kvarter i
Majorna.”
4 stjärnor av 5, Enligt ”O.”

”Boken får utav mig 5 stjärnor av 5 eftersom författarinnan fångade mig med all det som händer i Mias liv kan jag många gånger om känna igen. Jag hade svårt att lägga ner mig boken och jag väntar med spänning om eller när det kommer en uppföljare av den här boken.”
5 stjärnor av 5, Lästips

”Jag kände med Mia och ville att hon skulle stå på sig och få det bra. Boken fick mig fast direkt, läste hela boken i ett sträck i natt, kunde inte släppa den förrän jag visste hur det skulle gå. Ser fram emot att läsa nästa bok om Mia, hoppas den kommer snart!”
4 stjärnor av 5, Villivonkanbooks

 

SYLVIA LIDÉN  NORDLUND är född och bosatt i Göteborg. Hon är lärare, samtalspedagog, sexolog och fil.kand. i konflikthantering. Sedan 1997 driver hon det egna företaget Amadora med inriktning på samtal, handledning och
föreläsningar. Allt det du måste är del ett i den planerade trilogin om Mias utveckling.
Läs mer:  www.sylvialidennordlund.se

Anmälan senast 15/8 till sylvia@sylvialidennordlund.se

Varmt välkomna!