Bokrelease för antologin Sånger från jorden

30 november 2015

Arr: Sånger från jorden

I ”Sånger från jorden – 32 röster för en ny relation till planeten” medverkar bland andra Fredrik Lindström, Stefan Sundström, Sara Granér, Lasse Berg, KG Hammar och Eva Sanner.

Måndagen den 30 november 2015 kl 18-21

Genom texter, poesi och serier vänds och vrids på frågor om hur vi behandlar vår jord, vad som på riktigt kan få oss att agera annorlunda och hur omställningen till ett hållbart samhälle inte bara är politisk och teknisk utan även går djupare än så – in i oss själva. Det är en inre omställning av psykologiska och närmast existentiella mått. Vad kan få oss att sluta hugga av den gren vi själva sitter på? Kanske är det en annan relation till grenen, till planeten vi bor på.

www.sangerfranjorden.se Mer information om kvällen finns på facebook.  Under kvällen blir det presentation av boken och tankarna bakom dom och möjlighet att träffa ett gäng av de medverkande: det blir musik med poeten och sångerskan Christine Hellqvist, prat om vår relation till planeten med psykosyntesterapeut Eva Sanner och poesiuppläsning med Jonas Gren och Jimmy Alm.

Kvällen kommer att hållas ihop av scenpoeten och svenska mästaren i improvisationspoesi Allis Ruth. Cristoffer Svärd och Kristoffer Alehed/Tumult kommer att spela, med mera!

Mat och vin kommer att finnas att köpa till självkostnadspris. Alla varmt välkomna!