Skildra klass – Arbetarskrivare

13 april 2018

Arr: Föreningen Arbetarskrivare

Aino Trosell, Pål Eggert, Oscar Garcia och Henrik Johansson är alla författare och medlemmar i Föreningen Arbetarskrivare. Under kvällen kommer de presentera sina böcker och sitt skrivande. Dessutom: bokbord och information om Arbetarskrivares skrivarcirkel samt föreningens verksamhet och den kommande antologin. Varmt välkomna!

 

Fre 13 april kl. 19-21
Fri entré

 

MEDVERKANDE
Aino Trosell har kommit ut med 25 böcker sedan debuten med romanen Socialsvängen 1978. Senaste bok är Helmers vals som handlar om en far och ett Sverige som en gång var.

Pål Eggert skriver göteborgsskräck med klass. Flera av hans böcker har Lundbygården som utgångspunkt, ett boende för hemlösa, missbrukare, psykfall och småkriminella.

Oscar Garcia har skrivit en avhandling om hur gerillasoldaten skildras i ett antal romaner från Centralamerika och är nu aktuell med barnboken Mosaikgänget och den stinkande gubben.

Henrik Johansson är, med Anna Jörgensdotter, redaktör för föreningens nya antologi och skriver själv både prosa och poesi. Han har precis kommit ut med sin tredje bok: bageriromanen Raya.

Fler författare kan tillkomma!

Föreningen Arbetarskrivares hemsida.