Två dagars politisk festival

24 april 2015

Arr: OND TON

♡ ♫ ☼ ♀ ❀ ☽ SCHEMA ♡ ♫ ☼ ♀ ❀ ☽

FREDAG 24/4

❀ 17:00 IPOC (Intersectional People of Color) håller en separatistisk workshop för personer som blir rasifierade.

❀ 18:15 PRESENTATION AV OND TON

❀ 19:00 AKTIVISM & JURIDIK. Vilka rättigheter har du som aktivist och demonstrant? Vänsterjuristerna håller föreläsning om juridik för aktivister.

❀ 20:15 ANARKAFEMINISTISK AKTIVISM I BOLIVIA: MUJERES CREANDO. Patricia Martinez ger oss en inspirerande återblick i det feministiska aktivistkollektivet Mujeres Creandos historia. Missa inte detta!

LÖRDAG 25/4

❀ 12:30 SEPARATISTISKT SAMTAL FÖR TRANSPERSONER. Samtal/diskussion om hur transkampen ser ut idag, hur vi vill att den ska se ut och vad vi kan göra.
Max 20 personer. Lett av Louise (kattrevolution @ twitter).

❀ 14:15 PRESENTATION AV OND TON

❀ 14:45 INGEN MÄNNISKA ÄR ILLEGAL informerar om nätverket.

❀ 15:15 GÁLLOK. Filmvisning och kunskapsutjämning om kolonialiseringen av Sápmi.

❀ 16:30 VEGANSKT KÄK FÖR BILLIG PENG*

❀ 17:30 ETT FETT SAMTAL: AKTIVISM SOM PRAKTIK(ER). Kunskapsutjämning kring praktiskt aktivistiskt arbete. Tre feminister med olika erfarenheter diskuterar (med varandra och festivaldeltagare) hur organisering och aktivism gjorts och görs – med betoning på just GÖRANDET. Hur har en organiserat sig? Vad har en gjort för aktioner? Vilka strategier och metoder har en använt sig av i sitt aktivistiska arbete? Tillsammans väver vi samman erfarenheter, tips och tankar och hittar verktyg för förändring! Deltar gör Carmen Blanco Valer, Louise Eriksson, Eva Warberg och alla festivaldeltagare.

❀ PRELIMINÄRT SCHEMA FÖR LÖRDAGSKVÄLLEN❀

❀ 19.30 ÖPPEN SCEN – Dikter, berättelser, sång, dans, teater mm. PÅ SCEN FRÄMST PERSONER SOM BLIR RASIFIERADE OCH/ELLER HAR ERFARENHET AV ATT VARA ASYLSÖKANDE.❀

❀ 20.00 FEMINISTISKA KÖREN

❀ 20.20 LINN KARLSSON HOLMBERG – Gitarr och sång

❀ 20.35 FELICIA HÖGNELID – Spoken word

❀ 20.45 ELI EWALD – Spoken word

❀ 21.00 GLITTERLICKIN – Preformance