Val(o)möjligheter

31 maj 2018

Arr: Kandidatprogrammet i Kultur, Göteborgs universitet

Välkomna till kulturfestivalen Val(o)möjligheter! Avgångsstudenterna på Kandidatprogrammet i kultur vid Göteborgs universitet tar examen och arrangerar i samband med det kulturfestivalen Val(o)möjligheter.

Festivalen äger rum på Göteborgs Litteraturhus den 31 maj, kl 12-22. Den har fri entré och det kommer att finnas både fika och snacks på plats!

 

Festivalens tema berör frågor om demokrati, vardagsval och allt mitt emellan: Vad påverkar hur vi väljer? Vilken skillnad gör våra val? Vad innebär det när val görs utifrån falsk information? Du som besökare kommer ha möjlighet att sitta ner och ta del av panelsamtal, filmvisning och uppträdanden. Vi kommer även att erbjuda den som vill, att delta i workshops som rör temat. Mer information om programpunkterna och dagen i helhet hittar ni på evenemangets Facebooksida.

Kandidatprogrammet i Kultur vid Göteborgs universitet är en treårig utbildning där kulturens roll granskas ur ett demokrati- och jämställdhetsperspektiv. Utbildningen vänder sig till personer som intresserar sig för kulturens påverkan i samhället. Att arrangera en kulturfestival avslutar programmets sista termin.

Torsdag 31 maj kl 12-22
Fri entré, välkomna!