Nyheter

Bokcirkla med oss om Johannes Aynurus nya roman!

Postad den: 6 mars, 2017
Av: SG

I anslutning till vår pågående serie av kritikersalonger, där professionella kritiker läser och diskuterar aktuella böcker, vill vi bjuda in engagerade läsare till en läsecirkel som möts på Göteborgs Litteraturhus. Bokcirkelns deltagare träffas vid två tillfällen före kritikersalongen och läser och diskuterar boken som tas upp där.

Boken vi läser denna gång är Johannes Anyurus roman De kommer att drunkna i sina mödrars tårar. Leder bokcirkeln gör Malin Lindroth som är författare, dramatiker, skrivpedagog och kritiker på Göteborgs Posten.

Vi söker nu sju engagerade läsare till bokcirkeln. Den enda kvalifikationen är att du brinner för läsning och att du både kan och vill delta i de två träffarna, samt komma på kritikersalongen.

Bokcirkeln träffas måndagen den 27/3 kl. 18.00-19.30 samt den 10/4, samma tid. Kritikersalongen äger rum den 20/4 kl. 18.30 och då deltar bokcirkeln som publik – de som vill bidrar med perspektiv utifrån de diskussioner som förts i bokcirkeln, ställer frågor.

Den 28/4 gästar författaren Göteborgs Litteraturhus för ett samtal om boken.

Är du intresserad? Skicka då skicka ett mail till info@www.goteborgslitteraturhus.se med en kort (max en halv sida) redogörelse för varför du gärna vill delta i bokcirkeln!

Bokcirkeln är helt gratis och senast den 15/3 vill vi ha ditt intresseanmälan.