Nyheter

Vi öppnar i augusti!

Postad den: 17 juli, 2021
Av: SG

Nu njuter vi av sommaren och ser fram emot att vi i augusti åter kommer ta emot publik på plats i Göteborgs Litteraturhus!

Till en början tar vi det lite försiktigt och har satt en gräns på max 40 personer för en sittande publik för lite kortare program (anvisad plats) och 25 personer vid program som inkluderar någon typ av mingel. Fönster och eller dörr måste hållas öppen för att bättra på ventilationen i rummet och vid alla tillfällen måste avstånd med minst en meter hållas så planering för att minska risker för smittspridning krävs fortfarande.

Vi ser trots detta hoppfullt fram emot en höst av möten och program och samtal på plats igen, om än i lite mindre skala – samtidigt som vi fortsätter utforska olika typer av samarbeten och hybrida lösningar mellan det digitala och det fysiska rummet.

I vår kalender finns fler bokningar och planer på litterära programpunkter inlagda än vad som just nu syns på hemsidan, så håll koll här och på vår facebooksida för uppdateringar, och här på hemsidan kan du lista dig för vårt nyhetsbrev!

Vi ses efter sommaren, välkomna!