Nyheter

Vill du bokcirkla om Elsa Grave?

Postad den: 13 mars, 2018
Av: SG

Kritikersalongen är tillbaka! Och precis som tidigare bjuder vi in till en bokcirkel som läser författaren som ska diskuteras i Kritikersalongen.

Denna gång läser bokcirkeln två böcker: till första tillfället Fjorton röster om Elsa Grave, redigerad av Kristina Hallind. Till nästa tillfälle läser bokcirkeln Elsa Graves dikter, med förord av Eva Lilja.

Leder bokcirkeln gör Helena Fagertun, som är översättare, författare, och skrivpedagog. Tidigare också redaktör för tidskriften Provins.

Vi söker nu en grupp engagerade läsare till bokcirkeln! Den enda kvalifikationen är att du tycker om att läsa och att du kan och vill delta i de två träffarna, samt komma på Kritikersalongen.

Bokcirkeln träffas på Göteborgs Litteraturhus tisdagen den 27/3 kl. 18.00-19.30 och tisdagen den 3/4, samma tid.

Kritikersalongen äger rum tisdagen den 17/4 kl. 18.00 och då deltar bokcirkeln som publik — de som vill bidrar med läsningar och frågor utifrån de diskussioner som förts i bokcirkeln. Denna gång kommer Anna Hallberg och Åse Berg till Kritikersalongen, som leds av Jenny Högström.

Är du intresserad? Skicka då skicka ett mail till info@www.goteborgslitteraturhus.se med en kort (max en halv sida) redogörelse för varför du gärna vill delta i bokcirkeln!

Bokcirkeln är helt gratis, hör av dig om du vill vara med – senast den 19/3, alltså på måndag, vill vi ha din anmälan!