Nyheter

Vill du bokcirkla om Michel Houellebecqs Serotonin?

Postad den: 14 oktober, 2019
Av: SG

I nära anslutning till vår pågående serie av kritikersalonger, där kritiker läser och diskuterar aktuella böcker tillsammans med publiken, bjuder vi in till en läsecirkel. Bokcirkelns deltagare träffas två gånger inför kritikersalongen och läser och diskuterar samma bok som diskuteras där. Nu har det blivit dags för den franska författaren Michel Houellebecqs Serotonin! Romanen beskrivs av förlaget som: ”Michel Houellebecqs nya roman är en tragikomisk skildring av en man och en kultur som tycks ha kommit till vägs ände.”

Leder bokcirkeln gör Jesper Eng, som är ordförande i Göteborgs Litteraturhus ideella förening.

Nu söker vi er – sju engagerade läsare till bokcirkeln! Den enda kvalifikationen är att du verkligen är sugen på att läsa boken, diskutera den med andra – och att du kan och vill delta i de två träffarna samt komma på kritikersalongen.

Bokcirkeln träffas på Göteborgs Litteraturhus:

Måndag  28/10 18.00-19.30 (inkl fika)
Måndag 4/11 17.30-19.00 (inkl fika)

Kritikersalongen om Serotonin äger rum tisdagen den 12/11 kl 19.00-ca 20.30 och då är förhoppningen att bokcirkeln deltar som publik – och att de som vill bidrar med perspektiv och läsningar utifrån de diskussioner som förts i bokcirkeln, ställer frågor.

Vill du vara med? Skicka då skicka ett melj med anmälan till info@www.goteborgslitteraturhus.se och presentera dig helt kort.

Bokcirkeln är helt gratis och sista dagen för anmälan är söndag 20/10.