Nyheter

Vill du bokcirkla om Susanna Alakoskis Bomullsängeln?

Postad den: 13 november, 2019
Av: AT

I nära anslutning till vår pågående serie av kritikersalonger, där kritiker läser och diskuterar aktuella böcker tillsammans med publiken, bjuder vi in till en läsecirkel. Bokcirkelns deltagare träffas två gånger inför kritikersalongen och läser och diskuterar samma bok som diskuteras där. Nu har det blivit dags för författaren Susanna Alakoskis Bomullsängeln! Romanen beskrivs av förlaget som: ”en berättelse om fred och krig, där vardagsliv och världspolitik är trådar i samma väv”.

Leder bokcirkeln gör Åsa Hedberg Karlsson, som har ett långt yrkesliv i det litterära Västsverige. 

Nu söker vi er – sju engagerade läsare till bokcirkeln! Den enda kvalifikationen är att du verkligen är sugen på att läsa boken, diskutera den med andra – och att du kan och vill delta i de två träffarna samt komma på kritikersalongen.

Bokcirkeln träffas på Göteborgs Litteraturhus:

Måndag  25/11 18.00-19.30 (inkl fika)

Tisdag 3/12 17.00-18.30 (inkl fika)

Kritikersalongen om Bomullsängeln äger rum tisdagen den 3/12 kl 19.00-ca 20.30, i direkt anslutning till den andra cirkelträffen. Då är förhoppningen att bokcirkeln deltar som publik – och att de som vill bidrar med perspektiv och läsningar utifrån de diskussioner som förts i bokcirkeln, ställer frågor.

Vill du vara med? Skicka då skicka ett mejl med anmälan till info@www.goteborgslitteraturhus.se och presentera dig helt kort.

Bokcirkeln är helt gratis och sista dagen för anmälan är söndag 24/11.